svētdiena, 2015. gada 30. augusts

bez konkrēta mērķa...

.... tika iepirkti divi ādas gabali. Kad ieraudzīju tos, man uzreiz bija skaidrs, ka taps soma. Idejas kā jau ierasts, pa galvu maisījās dažādas. Skaidrs bija tikai tas, ka soma būs man un nedaudz mazāka par jau esošajām. 
Pārskatot savus Pinterestā saglabātos paraugus, domās bija 2 varianti. Viens, kas bija kā rokas soma, bez lences un otrs - ar lenci, kas vairāk atbilda manām ikdienas prasībām - tā, lai rokas ir brīvas un ikdienas nepieciešamais minimums ir vienmēr līdzi. 
Atlika vien sagaidīt pareizo zvaigžņu stāvokli un darbs varēja sākties! Tika atrasts brīvs laiks un, pavadot dažus vakarus pie šujmašīnām, pati soma bija gatava! Pārāk vienkārši un ātri. Dažas blondas kļūdas jautrībai, bet kopumā fiksi un teju neinteresanti. Tikai tajā brīdī man ne prātā nevarēja ienākt, ka furnitūras ielikšana būs klupšanas akmens šajā projektā! Sagādājusi nepieciešamo, devos uz vienīgo vietu Rīgā, kur šo pakalpojumu var iegādāties. Man par skādi, tur nekas nesanāca, jo pie viņiem manus iepirktos rinķus ielikt nevarēja (nebija atbilstoša izmēra instrumentu) un arī alternatīva - iegādāties pie viņiem furnitūru man nepieciešamajā tonī, lai to uzreiz ieliktu - nepastāveja! Testā sabojāts rinķis un vēl  par to piestādīts rēķins :( Mani kā potenciālo klientu viņi ir pazaudējuši!
Ko tādās situācijās dara latvietis praktiskais? Brien interneta dziļumos un meklē nepieciešamo, lai visu paveiktu mājās saviem spēkiem! Nedēļa ar astīti gaidīšanas un saņēmu pastkastē paziņojumu par to, ka man pienācis sūtījums. 
Stunda vīra stipro roku kompānijā - mana sadarbība ar āmuru un instrumentiem šoreiz nebija lemta veiksmei - un uz sestdienas vakara koncertu jau varēju doties ar jauno somu!